TYKY-päivät, polttarit, synttärit, illanistujaiset...

Kaipaako henkilöstö irtiottoa työarjesta? Tilauksesta monipuolista ohjelmaa tyky- ja tyhy-päiviin sekä -iltoihin tai säännöllisiä työkykyä ylläpitäviä liikunta- ja rentoutushetkiä. Olisiko teillä mielessä luentoa, liikuntaa, tiimityöskentelyä, rentoutumista… vai kaikkea näitä!

Oletko järjestämässä polttareita? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä polttarisankarin näköistä ohjelmaa.

Synttärit, illanistujaiset, saunailta, serkkutapaaminen, ystävien yhteistä aikaa… Monipuolista yhdessä tekemistä teidän toiveidenne mukaan.

Tulen teidän luoksenne tai te voitte tulla minun luokseni eli ohjelmaa voidaan järjestää toiveidenne mukaan missä tahansa!

Tanssia, kuntojumppaa, hikitreeniä, palautumista, rentoutumista, luontoyhteyttä, kisailuja...

Tilauksesta teidän näköistä ohjelmaa. Tanssin riemua, kuntojumppaa tai kovatehoisempaa treeniä teidän toivomalla teemalla ja sisällöllä. Haluatteko nauttia menevästä tutusta musiikista ja askeltaa rennosti, haastaa itseänne koreografisempaan tanssiin, oppia oikeita tanssiaskelia vai olisiko leikittelevä ja sensuelli K-18 Tuolitanssi teidän juttunne? Kaikki tanssilliset tunnit voidaan toteuttaa teidän toiveidenne, toiveteeman ja toivemusiikkienne mukaan. Tutustu erilaisiin tanssillisiin tunteihini tästä linkistä.

 

Kaipaatteko liikettä koko keholle kuntojumpan tai hikisemmän ja kovatehoisemman treenin avulla? Monipuoliset jumppa- ja treenitunnit ovat myös toteutettavissa teidän toiveidenne mukaan, haluamillanne välineillä tai ilman ja haluamallanne teholla sekä teemalla. Tutustu eri vaihtoehtoihin tästä linkistä.

 

Haluatteko ottaa rauhallisemmin ja palautua? Monipuolisesta tuntivalikoimastani löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Voimme myös yhdistellä eri tunteja ja koostaa niistä teille sopiva kokonaisuus. Saunaillan yhteyteen vaikka alkuun tanssi-ilottelua ja sen päälle rentouttavaa ja kehoa avaavaa Saunajogaa. Rauhallista liikettä keholle sekä rentoutusta mielelle tarjoavat Kehon ja mielen hyvinvointia tunnit. Tutustu ja ihastu.

 

Kuuletteko metsän kutsun? Metsässä voimme sekä treenata monipuolisesti että rentoutua ja nauttia luonnon parantavasta voimaannuttavasta vaikutuksesta. Metsätreeniä, metsäjoogaa, luontoyhteyttä voimistavia harjoitteita, metsäkylpyä, sauvakävelyä, sammalmättäällä rauhoittumista, luonnosta kaikilla aisteilla nauttimista, laavulla tuleen tuijottelua… Metsä tarjoaa monenlaista tekemistä ja olemista. Tutustu tästä linkistä metsän ja minun tarjontaani. Mennään metsään!

 

Toiminnallinen TYHY-päivä. Haluatteko tehdä tiimityönä ongelmanratkaisua, kisailla luontopolulla, frisbeegolfissa tai vaikka jousiammunnassa? Vai järjestetäänkö teille omat olympialaiset? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopivaa leikkimielistä ja hauskaa kisailua tai visailua.

 

TYHY-päivä hyvinvointiteemalla. Kaipaako työporukkasi katsausta omaan hyvinvointiin ja sen parantamiseen? Hyvinvointiaiheiset luennot eri teemalla herättelevät keskustelemaan ja pohtimaan omaa hyvinvointia ja sen eri osa-alueita. Ota rohkeasti yhteyttä ja rakennetaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus luentoa, liikettä ja rentoutumista. Myös päivän kahvi- ja lounastarjoilut pitopalvelun kautta onnistuvat.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän näköistä ohjelmaa!