Tiibetiläiset äänimaljat

Kaipaatko rauhoittumista ja rentoutumista? Käykö mielesi tai kehosi kierroksilla? Onko sinun vaikeaa rentoutua ja rauhoittua? Kärsitkö stressistä, univaikeuksista, ruuansulatusvaivoista? Onko kehossasi kiputiloja tai oletko muuten vaan jumissa?

Tule nauttimaan tiibetiläisten äänimaljojen hurmaavasta vaikutuksesta. Maljojen harmoninen ääni ja värähtely saavuttaa kehosi jokaisen solun rentouttaen kehoasi ja mieltäsi. Maljojen vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn. Maljat tasapainottavat kehoamme sen luonnolliseen rytmiin, jolloin verenpaine laskee, aivotoiminta rauhoittuu lepotilaan, hermosto ja lihakset rentoutuvat, oksitosiinin eli hyvän olon hormonin eritys lisääntyy ja parasympaattinen hermosto aktivoituu. Nämä asiat taas voivat vaikuttaa mm. unenlaadun paranemiseen, hengityksen syvenemiseen, energian virtaamiseen, stressihormonin eli kortisolitason laskuun, lihasjännitysten laukeamiseen, kehon ja mielen virkeyteen, keskittymiskykyyn, ruuansulatukseen ja yleiseen vastustuskykyyn.

Huomioithan, että äänimaljat eivät välttämättä sovellu kaikille, sillä esim. jotkin sairaudet saattavat olla esteenä osallistumiselle.

Äänimaljarentoutus / Sointukylpy

Mistä on kyse?

Äänimaljarentoutus on syvärentouttava ryhmätunti monipuolisen äänimaailman sointujen ja värähtelyjen toimiessa rentouttajana kehosi jokaisessa solussa. Tiibetiläisten äänimaljojen sointi ja niiden värähtely rentouttaa koko kehon sekä mielen. Maljojen harmonista äänimaailmaa täydentämässä lisäksi mm. gongin, koshikellojen ja sadekepin soinnut. Tällä tunnilla matkaat syvään rentoutukseen ja saat virtaa arkeesi. Mieli sekä keho rentoutuvat ja olosi on seesteinen. Valveen ja unen rajamailla matkatessa saavutat syvän rentoutumisen tilan. Lämpimässä viltin alla maaten ja vaikka hetkellisesti nukahtaenkin pääset täydelliseen rentoudentilaan. Tämän jälkeen mieli on seesteinen ja olo kevyt.

 

Kenelle?

Äänimaljarentoutus auttaa mm. stressiin, univaikeuksiin sekä palautumiseen. Kaipaatko yhteistä rentouttavaa hetkeä yhdessä työkavereidesi, perheesi tai ystäviesi kanssa? Äänimaljarentoutus ryhmälle voidaan toteuttaa myös työpaikalla tai kotonasi vaikka olohuoneessa, terassilla tai pihanurmikolla, mökilläsi tai metsässä…

 

Mitä tarvitsen?

Tunnille päälle rennot, mukavat ja lämpimät vaatteet sekä mukaan alusta, tyyny, viltti ja vesipullo.

 

Huom:

Äänimaljat eivät välttämättä sovellu kaikille, sillä esim. jotkin sairaudet saattavat olla esteenä osallistumiselle.
Tähän on mahdollista myös yhdistää alkuun esim. jokin rauhallinen harjoitus vaikka Joogaa, Pilatesta, FasciaMethodia tai Asahia tai joku reippaampi tanssitunti tai kuntotreeni ja lopuksi syvärentoutus maljojen kera.
Voidaan toteuttaa monenlaisissa tiloissa ja paikoissa. Kysy rohkeasti lisää ja pyydä tarjous teidän ryhmälle sopivasta yhdistelmästä!

Metsäkylpy - Äänimaljarentoutus / Sointukylpy riippumatossa

Mistä on kyse?

Metsäkylvyssä koet äänimaljarentoutuksen uudella tavalla – metsän rauhassa riippumatossa leijuen. Tiibetiläisten äänimaljojen, koshien ja gongin lisäksi mukana luonnon äänet mm. linnunlaulu, haavan havina ja tuulenhumina. Koe metsän ja maljojen yhteinen hoitava ja syvärentouttava vaikutus riippumatossa rentoutuen ja samalla luonnosta nauttien.

Tammelan Liesjärvellä (tai valitsemassasi sopivassa paikassa) on mahdollista osallistua Metsäkylpyyn, jossa aluksi kävellään noin 250 m matka metsään. Metsässä tehdään ensin hengitystä syventävä, kehoa avaava ja mieltä rauhoittava harjoitus, jonka jälkeen siirrytään riippumattoihin rentoutumaan. Maljojen, gongin, koshien ja sadekepin soinnit ja värähtelyt yhdessä luonnon äänien kanssa saattavat sinut syvään rentoutuksen tilaan unen ja valveen rajamaille.

 

Mitä tarvitsen?

Riippumatot ovat valmiina metsässä, mutta päälle kannattaa pukea mukavat ja riittävän lämpimät vaatteet ja villasukat jalkaan (rentoutuessa saattaa tulla viileä) sekä ottaa joku alunen (retkipatja/jumppamatto) riippumattoon sekä viltti peitoksi. Vesipullo mukaan!

 

Huomioithan myös nämä:

Äänimaljat eivät välttämättä sovellu kaikille, sillä esim. jotkin sairaudet saattavat olla esteenä osallistumiselle.

Rajoitettu ryhmäkoko.

 

Tähän on mahdollista yhdistää alkuun pidempikin metsässä tehtävä harjoitus esim. rauhallista Metsäjoogaa, -Pilatesta, -FasciaMethodia tai -Asahia tai vaikka reipas sauvakävelylenkki tai muu kuntotreeni ja lopuksi syvärentoutus riippumatoissa leijuen.

 

Metsäkylpy onnistuu myös muualla, kunhan sopiva paikka ja sopivat puut löytyvät riippumattoja varten.

Leijuva Äänimaljarentoutus / Sointukylpy joogaliinassa

Metsäkylvyn lisäksi leijuminen onnistuu myös Leijuva Äänimaljarentoutus / Sointukylpy tunnilla. Joogaliinan sisällä pääset mukavaan asentoon omassa rauhallisessa pesässä leväten ja harmonisista äänistä nauttien. Äänet pääsevät ympäröimään sinut kokonaisvaltaisesti ja pääset kevyesti leijuen syvärentoutumaan maagisten tiibetiläisten äänimaljojen, koshien, gongin ym. sointuvassa äänimaailmassa. Tämä tunti toteutetaan sisätiloissa Sali 836:ssa Liesjärvellä joogaliinoissa rentoutuen. 

Huom:

Rajoitettu ryhmäkoko.

Tämä toimii myös yhdistelmätuntina oikein mainiosti. Loistava kehoa ja mieltä hellivä yhdistelmä on aluksi kehoa avaava ja vahvistava Ilmajooga tunti ja sen päälle Äänimaljarentoutus. Suosittelen!

Äänimaljahoito - yksi tai kaksin

Mistä on kyse?
Äänimaljahoidossa koet maljojen vaikutuksen vielä voimakkaampana. Maljoja soitetaan sekä kehon aurassa että myös keholle aseteltuina. Näin niiden voimakas värähtely saavuttaa vielä paremmin kehosi jokaisen solun. Hoidossa maataan hoitopöydällä sekä päin- että selinmakuulla ja koko keho käydään läpi päästä varpaisiin.
Hoito auttaa rauhoittumaan ja rentoutumaan sekä palautumaan rasituksesta. Hoito poistaa stressiä, avaa kehon kireyksiä ja tasapainottaa kehon luonnollista toimintaa. Hoidosta voit saada apua mm. uniongelmiin, ruuansulatusvaivoihin, kehon kiputiloihin, lihaskireyksiin ja stressiin.

 

Kenelle?

Hoito sopi lähes kaikille, jotka haluavat huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja syvärentoutua. Huom! Jotkin sairaudet saattavat olla esteenä hoidolle. Hoito voidaan tehdä myös parihoitona eli kaksi asiakasta hoidetaan yhtä aikaa. Tässä saat nauttia maljojen huumaavista soinnuista ja värähtelyistä yhdessä esim. lapsesi, puolisosi tai ystäväsi kanssa.

 

Mitä tarvitsen?

Mukavat ohuet/kevyet vaatteet päälle (ei isoja koruja, vöitä yms.). Hoidossa maataan hoitopöydällä pukeissa ohuen viltin alla.

 

Missä?

Hoitoja teen pääasiassa Liesjärvellä (Tammela) Sali 836:n tiloissa (os. Liesjärventie 836, 31350 Liesjärvi) ja kesäaikana myös ulkona mm. mökin terassilla. Lisähinnasta teen toki myös kotikäyntejä, kysy tarjousta!

 

Mitä maksaa?

Yksilöhoito (60 min) 50 €
Parihoito (75 min) 70 €
+ mahdolliset matkakulut kotikäynnin yhteydessä

 

Äänimaljarentoutus / Sointukylpy – Metsäkylpy – Leijuvakylpy ryhmälle: kysy näistä tarjous!